Retourneren

Herroepingsrecht; u trekt de gehele bestelling in

U heeft het recht om de bestelling, zonder opgaaf van redenen, binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling te herroepen. De herroepingsperiode begint vanaf de dag dat het laatste artikel van uw bestelling is bezorgd. De meest eenvoudige manier om van het herroepingsrecht gebruik te maken, is door het  retourformulier op de website te printen en in te vullen en dit tezamen met de artikelen te retourneren.

U kunt ons ook, binnen de gestelde herroepingstermijn, schriftelijk laten weten dat u gebruik wilt maken van het herroepingsrecht door middel van een  e-mail naar job@vissenberglures.nl.

Gevolgen van de herroeping


De kosten voor het terugzenden van de bestelling bij herroeping komen voor uw rekening. Zodra wij de bestelling in goede orde hebben ontvangen zullen wij uw betaling inclusief de leveringskosten van de heenzending die wij van u hebben ontvangen aan u terugbetalen. Voor de terugbetaling maken wij gebruik van dezelfde betalingswijze als waarmee u uw bestelling heeft betaald. Hier zijn voor u geen extra kosten aan verbonden. We kunnen een terugbetaling achterhouden totdat we de artikelen retour hebben ontvangen of totdat u het bewijs heeft geleverd dat de artikelen zijn geretourneerd.


Retourformulier

(link naar retourformulier)

Voor het retourneren via de post hebben wij een retourformulier opgesteld. Wij verzoeken u vriendelijk dit formulier in te vullen en deze samen met het artikel welke u retour wenst te sturen in de originele verpakking te versturen naar:

Vissenberg Lures
Esserstraat 52
4813 EK  BREDA
Nederland


Wij verzoeken u vriendelijk om de originele factuur bij het pakket te voegen. De eventuele kosten voor het terugsturen van het product zijn voor uw rekening, evenals het risico tijdens het retourtransport. Wij accepteren retouren alleen indien:

1.) Het product ongebruikt en/of ongedragen is;
2.) Het product compleet, in goede staat en werkend retour komt.

U ontvangt van ons een bevestiging dat wij het product van u retour hebben ontvangen. Zodra wij het artikel in goede orde hebben ontvangen, zullen wij het aankoopbedrag aan u terugbetalen. Voor de terugbetaling maken wij gebruik van dezelfde betalingswijze als waarmee u uw bestelling heeft betaald. Hier zijn voor u geen extra kosten aan verbonden. We kunnen een terugbetaling achterhouden totdat we het artikel retour hebben ontvangen of totdat u het bewijs heeft geleverd dat de artikelen zijn geretourneerd.

Indien u het geld op een andere manier wenst te ontvangen, kunt u dit per mail aan ons kenbaar maken.